Suntem mereu la curent.

Fondată în 1993, SIMCO este o companie cu “împământare” solidă și experiență semnificativă în domeniul energetic. Executăm rețele și racorduri electrice la nivel național, cu capacități de proiectare, execuție și logistică pentru proiecte complexe.

Furnizăm soluții electro-energetice

Fondată în 1993 de inginer eletrotehnist Emil Drăgoiescu, compania SIMCO a devenit un furnizor important de servicii electro-energetice și un partener de încredere pentru companii și instituții care activează în sectorul comercial, industrial sau public.

Prioritatea noastră este siguranța în exploatare.

Lucrăm cu personal autorizat, echipe de electricieni cu experiență și expertiză în domeniul energetic. Efectuăm intervenții tehnice pe baza unui sistem de proceduri standardizate pentru siguranță în exploatare.

Intervenim o dată, verificăm întotdeauna de două ori.

  • SIMCO garantează respectarea tuturor normativelor în vigoare pentru instalațiile electrice executate.
iso toate

SERVICII ENERGETICE PENTRU DISTRIBUITORII DE ENERGIE ELECTRICĂ DIN ROMÂNIA

Dezvoltăm proiecte tehnice de branșamente electrice în parteneriat cu principalii furnizori și distribuitori de electricitate: ENEL România, CEZ ROMANIA, ELECTRICA S.A., E•ON.

enel cez romania electrica simco international 3

Punte de conexiune între clienți și distribuitorii de energie

Orice tip de branșament, racordare la rețeaua de energie electrică, deviere de rețea sau instalație electro-energetică este implementat prin intermediul distribuitorului de energie.

Procedurile sunt standard și obligatorii pentru obținerea aprobării și avizelor din partea distribuitorului național de energie electrică.

enel logo mic2

Branșamente, mentenanță și modernizări

Suntem parteneri de lungă durată ENEL pentru lucrări autorizate de branșamente electrice, mentenanță și modernizări rețele electrice din infrastructura ENEL.

SIMPLIFICARE

Simplificăm pentru clienții noștri procedurile de lucru pentru implementarea proiectelor tehnice complexe în toate etapele de dezvoltare.

INTERMEDIERE

Asigurăm servicii de intermediere care includ gestionarea și depunerea documentației pentru obținerea avizului tehnic de racordare la furnizorul de energie.

EXPERTIZĂ

Lucrăm cu echipe specializate și autorizate, materiale și instrumente profesionale pentru proiecte realizate în condiții optime de eficiență și siguranță în exploatare.

Suntem conectori de puncte în circuitul energiei electrice.

Servicii pentru instalații electrice

AVIZE ȘI DOCUMENTAȚIE

PROIECTARE & EXECUȚIE

SERVICE ȘI REPARAȚII

VERIFICĂRI ȘI MENTENANȚĂ

Branșamente electrice

Dezvoltare rețele electrice

Instalații electrice interioare

Instalații de legare la pământ și paratrăsnet

Verificări PRAM

Reparații cabluri de joasă, medie și înaltă tensiune

Rețele de iluminat public aeriene și subterane

Curentul electric pune tehnologia în mișcare.

Oferim servicii de consultanță pentru realizarea de instalații electrice pentru proiecte comerciale, rezidențiale, industriale și de sector public.

Puncte forte

Asigurăm specializare continuă pentru echipele de electricieni, astfel reușim să furnizăm servicii de mare performanță pentru clienții noștri.

Viteza în execuție

Punem energia în mișcare cu viteză de reacție și execuție.

Flexibilitate

Ne adaptăm cu flexibilitate pentru toate tipurile de proiecte.

Prețuri accesibile

Lucrăm cu prețuri accesibile pentru soluții tehnice avansate.