Extinderi rețele electrice

AVIZE ȘI DOCUMENTAȚIE

PROIECTARE & EXECUȚIE

SERVICE ȘI REPARAȚII

VERIFICĂRI ȘI MENTENANȚĂ

Proiecte de electrificare și extindere de rețele electrice

Conectăm utilizatorii rezidențiali, comerciali și industriali la rețeaua de energie electrică, astfel încât să asigurăm flexibilitate, eficienţă, un nivel optim al tensiunii electrice de alimentare, securitatea şi siguranţa alimentării cu energie.

Servicii de consultanță, proiectare, avizare și execuție rețele electrice

Una dintre principalele provocări pentru construcții în sectoarele rezidențiale, comerciale sau industriale este reprezentată de racordarea obiectivelor la rețeaua de energie electrică.

Un astfel de proiect este realizat în cadrul unei metodologii specifice, cu interacțiuni între client, distribuitorul de energie electrică, autoritatea publică locală și compania de prestări servicii electrice.

Procedurile de racord la rețeaua electrică depind de:

  1. Valoarea puterii electrice absorbite solicitate
  2. Specificul activității solicitantului.

Astfel pentru solicitanții care:

  • nu sunt dezvoltatori imobiliari,
  • puterea electrică absorbită solicitată este mai mică de 1000 KVA,
  • lungimea racordului electric nou proiectat este mai mică de 2.5 km,

racordul la rețeaua de energie electrică va fi executat și finanțat de către distribuitorul de energie electrică locală.

Racordul la energie electrică se va efectua după ce solicitantul face dovada că imobilul de racordat este finalizat și din punct de vedere al instalației electrice interioare.

Coordonare de proiect în toate etapele de dezvoltare

SIMCO pune la dispoziție o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare și execuție, inclusiv soluții de service și mentenanță pentru rețele și racorduri electrice.

  • Consiliem în toate etapele și procedurile de avizare – cereri, documentație, proiectare, execuție de proiecte – pentru solicitările de electrificare sau de extindere a rețelei electrice de distribuție în vederea racordării la rețeaua de energie electrică a obiectivelor vizate.

Suntem mereu la curent.

  • SIMCO realizează extinderi de rețele electrice, inclusiv branșamente electrice pentru clienți casnici, comerciali, industriali și/sau dezvoltatori imobiliari.
  • Lucrăm cu echipe de ingineri specializați în proiectare şi execuție de sisteme de alimentare și distribuție de energie electrică, instalaţii electrice şi branșamente la reţele electrice.
  • Proiectele SIMCO sunt efectuate conform metodologiei și cerințelor legislației în vigoare pentru a asigura siguranță în exploatare.

Servicii pentru instalații, branșamente și racorduri electrice

Conectăm puncte în circuitul energiei electrice.

Branșamente electrice

Dezvoltare rețele electrice

Instalații electrice interioare

Instalații de legare la pământ și paratrăsnet

Verificări PRAM

Reparații cabluri de joasă, medie și înaltă tensiune

Rețele de iluminat public aeriene și subterane

Curentul electric pune tehnologia în mișcare.

Oferim servicii de consultanță pentru realizarea de instalații electrice pentru proiecte comerciale, rezidențiale, industriale sau de sector public.