Instalații electrice interioare

AVIZE ȘI DOCUMENTAȚIE

PROIECTARE & EXECUȚIE

SERVICE ȘI REPARAȚII

VERIFICĂRI ȘI MENTENANȚĂ

Te aducem la curent cu tehnologia

Realizarea instalației electrice interioare este una dintre etapele de mare importanță în cadrul construcției sau renovării unui imobil, la fel ca și structura de rezistență, fiind o lucrare care nu admite greșeli de execuție pentru că acestea pot conduce la probleme destul de grave.

Orice infrastructură electrică trebuie proiectată și realizată cu atenție pentru siguranță în utilizare, astfel intervenția unui prestator de servicii electrice avizat și cu experiență este fundamentală.

Inspecția tehnică

Înainte de orice intervenție asupra rețelei electrice, o echipă SIMCO realizează inspecția la fața locului pentru a determina tipul de lucrare și caracteristicile execuției.

Siguranța este un imperativ

Misiunea SIMCO este de a garanta siguranța utilizatorilor pentru toate tipurile de servicii electrice.

Proiectare, executare și verificare instalații electrice de utilizare (de interior)

Instalațiile electrice pot fi împărțite în rețele electrice de interior, realizate în interiorul clădirilor, sau rețele electrice de exterior, realizate în afara clădirilor, în funcție de amplasament.

  • Prin instalație electrică de utilizare (de interior) se înțelege instalația electrică aflată după contorul de măsurare a energiei electrice.

Înaintea realizării instalației, efectuăm un calcul de dimensionare a secțiunilor conductoarelor de alimentare și alegem echipamentul de protecție pentru receptoarele electrice.

Proiectarea instalației electrice interioare include în detaliu un plan de amplasament al tablourilor de distribuție, a cablurilor electrice, stabilirea numărului și amplasării prizelor, întrerupătoarelor și surselor de iluminat pentru fiecare cameră a locuinței.

Când proiectăm o instalație electrică într-o clădire nouă, avem în vedere o dezvoltare maximală a instalației care permite noi completări pe viitor.

ANRE2 e1606045879100

Obținere autorizații și executare lucrări de specialitate

Compania SIMCO este atestată ANRE pentru lucrări de racord la rețeaua electrică și instalații electrice interioare rezidențiale, comerciale sau industriale.

 

  • Legislație

Legislația în domeniul instalațiilor electrice este foarte strictă pentru a evita orice problemă asociată cu realizarea necorespunzătoare a rețelei electrice și/sau instalației electrice.

  • Siguranță în exploatare

Ne bazăm pe expertiză profesională și respectăm legislația în vigoare pentru a garanta siguranța utilizatorilor în raport cu toate punctele racordate la rețeaua electrică.

  • Verificări electro-energetice ale instalației electrice

La finalizarea execuției instalației electrice interioare, SIMCO efectuează toate testele solicitate prin normativele tehnice în vigoare înainte de punerea acesteia sub tensiune.

Servicii pentru instalații, branșamente și racorduri electrice

Conectăm puncte în circuitul energiei electrice.

Branșamente electrice

Dezvoltare rețele electrice

Instalații electrice interioare

Instalații de legare la pământ și paratrăsnet

Verificări PRAM

Reparații cabluri de joasă, medie și înaltă tensiune

Rețele de iluminat public aeriene și subterane

Curentul electric pune tehnologia în mișcare.

Oferim servicii de consultanță pentru realizarea de instalații electrice pentru proiecte comerciale, rezidențiale, industriale sau de sector public.