www.simcointl.ro
mihai@simcointl.ro
Ce trebuie sa
stiti despre noi.
Servicii oferite pentru
clientii nostrii.
Portofoliul nostru
de clienti.
Cum puteti sa intrati
in legatura cu noi.
Simco International Impex Retele electrice, aeriene, subterane de joasa si medie tensiune Instalatii de protectie si automatizare Retele de alimentare cu energie electrica a ansamblurilor de blocuri si locuinte Retele iluminat public, aeriene si subterane Linii electrice, aeriene, subterane Tablouri electrice de distributie si automatizari
Compania noastra
Despre noi , Organizare

      Infiintata in anul 1993, Simco International Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi.

      Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama variata de produse si servicii, disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatirea ofertei curente.

      Firma noastra are un personal de 52 angajati, avand o cifra de afaceri pe anul 2010 de 17.620.216 Lei .

      Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

      Societatea noastra si-a propus inca de la inceput sa devina un furnizor important de solutii si un partener de incredere pe piata romaneasca pentru firme ce activeaza in sectorul comercial, industrial si de servicii.

      Suntem distribuitori autorizati de echipamente electrice si accesorii profesionale (Legrand, ABB, Schneider Electric), corpuri de iluminat industriale si casnice ( ELBA-Philips, OMS), tablouri electrice si blocuri de masura si protectie ( Comtec, ELECTROALFA ), cabluri si conductori electrici si telecomunicatii ( ICME, GENERAL CABLE, PRYSMIAN), posturi de transformare, echipamente de medie, joasa si inalta tensiune.

      Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatii executate. Prin personalul specializat si autorizat, datorita calitatii materialelor folosite, a partenerilor cu care colaboram, a masuratorilor si verificarilor efectuate, lucrarile executate de noi au o durata de exploatare indelungata in conditii optime de eficienta.

      Societatea noastra este atestata ISO 9001/2008, ISO 14001/2005, OH SAS 18001/2008 si SA 8000/2008 avand un personal specializat format din 52 persoane.

      Politica firmei in domeniul calitatii si mediului este de a demonstra prin performanta individuala si prin coagularea eforturilor tuturor membrilor sai, atingerea constanta a satisfactiei clientilor sai, in acord cu dreptul tuturor la un mediu sanatos si la conditii de munca sigure.

      Oferim solutii profesionale pentru instalatii electrice prin personalul firmei, utilizand aparataj, echipamente si materiale electrice si electrotehnice conform normelor europene.

      Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

      Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
Compania noastra
Despre noi , Organizare

Infiintata in anul 1993, Simco International Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.
 
Serviciile SIMCO
Servicii oferite clientilor nostri

Principalele noastre domenii de activitate sunt proiectare , executie , reparatii si service pentru a gama larga de produse si servicii din domeniul electricitatii. .
 
Bransamente electrice
Acte necesare

Simco International Impex pune la dispozitia dumneavoastra procedura necesara pentru bransamentul/racordarea la furnizorul de electricitate. ...